طرز تهیه تپسی کباب ترکیه‌ای


فراروـ کشور ترکیه به داشتن کباب‌های بسیار متنوع و مشهور معروف است. دونر کباب، اسکندر کباب، چوپ شیش، تاووک شیش، بیتی کباب و اورفا کباب چند نمونه از انواع کباب ها.

به گزارش فرارو، تپسی کباب یا سینی کباب یکی از انواع کباب های معروف و خوشمزه ترکیه است که حالت دو لایه دارد و روی آن را با سسی که از رب گوجه فرنگی تهیه می شود، می پوشانند. این کباب لذیذ با صرف زمان کم و روشی بسیار ساده می‌شود. از سوی دیگر، از سوی دیگر.

مواد لازم برای تهیه تپسی کباب ترکیه‌ای

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
زاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل سبز: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و نمک: به میزان لازم
یعفری خشک: ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سس فلفل: نصف قاشق چایخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: او لیوان
نمک: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل ارزش بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیار از افراد از جایگاه ویژه‌ای است اما از آنجایی که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخل درنتیجه از کیفیت آن کاست می‌شود. کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، خاصیت می‌پرسند که چطور روغن زیتون را تشخیص بدهیم. تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار ساده‌ای نیست. اگر می خواهید زندگی خود را تغییر دهید، می توانید از آن استفاده کنید:

.- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببوید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون ، سیب یا علف تازه که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

۲- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 لیوان روغن زیتون را در دهان بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. اولین روز سال تمام شد. در برخی موارد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین میرود و خوشمزه می شود. .من که فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس می‌کند. با خوردن روغن زیتون در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش داشت.

۳- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. رنگ روغن زیتون مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. زیرا به‌راحتی می‌توانم در آن تقلب کرد.

نکات مربوط به گوشت چرخ کرده است

گوشت چرخ کرده

معمولا وقتی از گوشت قرمز می‌شود صحبت کرد، بیشتر از مضرات آن گفته می‌شود. اما همان طور که می‌دانید گوشت حاوی میزان بالاتر و بهترین است. همچنین دارای میزان قابل توجهی از امگا ۳ و دارای منبع غنی از آهن است و برای هوا از کم‌خونی بسیار مور آهنگ از یک سو به ساخت هموگلین موجود در خون کمک می‌کند و از سوی دیگر به قلب و مغز را سرعت می‌بخشد.

گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از ویتامین‌های گروه B است. این گروه از ویتامین‌ها برای سوخت و ساز بهتر بدن هستند. همان طور که می‌کنید گوشت قرمز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. مهم این است که میزان مصرف مصرف و مصرف ۱ الی ۲ بار در هفته برای بدن بسیار مفید است. توصیه می‌کنیم برای تهیه این کباب از چرخ گوشت مخلوط گوساله و گوسفند استفاده کنید.

نکات مربوط به پیاز

پیاز

اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح باه ا ز این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد معمول مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام مصرف کرد و یا در سال‌ها از آن استفاده کرد.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتر دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توانم آن را برای تزئین بشقاب غذا. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و سندویچ‌ها هم مناسب هستند. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند. بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

طرز تهیه تپسی کباب ترکیه‌ای

تپسی کباب

ـ برای شروع کار ۱ عدد پیاز، سیر و فلفل را خرد کنید و همراه با گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بریزید.

2 در این مرحله رب گوجه فرنگی + سسل فلفل نمک + + + قرمز روغن زیتون فلفل فلفل سیاه + + + آویش جعفری خشک را به گوشت اضافه کنید و با دست ورز بدهید تا گوشت را با همه مواد کاملا مخلوط کنید.

۳ ـ حالا کف سینی فر یا قالبی که می‌خواهم کباب را داخل آن بپزید، یمی رب گوجه فرنگی بریزید و با دست کامل. سپس مایه گوشتی را کف قالب پهن کنید. روی گوشت و اطراف آن را صاف و مرتب کنید و بعد گوشت را با یک چاقوی نوک تیز به قسمت های مساوی برش دهید. روی هر قسمت از گوشت برش خورده به دلخواه یک حلقه گوجه فرنگی، پیاز و یا فلفل سبز قرار بدهید.

۴ ـ داخل یک کاسه دیگر رب گوجه فرنگی، نمک، روغن و آب جوش را بریزید و هم بزنید تا مخلوط کنید. سپس روی سطح گوشت بریزید و سینی فر را در 200 درجه سانتیگراد که آب گبل ررک کرده‌اید. این کبابی خوشمزه را می‌توان با کته زعفرانی میل کرد. نوش جان.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم