طرز تهیه کباب لای پلو ، طعمی متفاوت و خوشمزه

[ad_1]

فراروـ لو‌های مخلوط در سفره غذاهای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. باقالی پلو، لم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، مرصع پلو و … از انواع رلوهای مخلوطی هستند که در آن مهم هستند. کباب للی نوعی پلوی مخلوط است که برای تهیه

به گزارش فرارو، طبخ این غذا به این شیوه باعث می شود برنج عطر و طعم خوبی داشته باشید. همچنین از آنجایی که این غذا شبیه ته‌چین است، ظاهر زیبا و چشم نوازی دارد. از طرفی یک روز بیشتر از طرف دیگر وجود ندارد.

مواد لازم برای تهیه کباب لای پلو

برنج: ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
گاز بزرگ: ۱ عدد
زعفران دم کرده: یک چهارم فنجان
:وجه: ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر: به میزان دلخواه
روغن روغن: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

زعفران

نکات مربوط به زعفران

همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید ; چوف رقز زززززززی بنابراین چگونه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق سوپخوری آب جوش و ۲ تکه یخ را به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری بدهد.

زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره داخل زعفران باقی مانده را فریزر قرار دهید. حواستان زعفرانی باشد که می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتان بفشارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

نکات مربوط به گوشت

گوشت

معمولا وقتی از گوشت قرمز می‌شود صحبت کرد، بیشتر از مضرات آن گفته می‌شود. اما همان طور که می‌دانید گوشت حاوی میزان بالاتر و بهترین است. همچنین دارای میزان قابل توجهی از امگا ۳ و دارای منبع غنی از آهن است و برای هوا از کم‌خونی بسیار مور آهنگ از یک سو به ساخت هموگلین موجود در خون کمک می‌کند و از سوی دیگر می‌توان به قلب و مغز را سرعت داد.

گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از ویتامین‌های گروه B است. این گروه از ویتامین‌ها برای سوخت و ساز بهتر بدن هستند. همان طور که می‌کنید گوشت قرمز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. مهم این است که میزان مصرف مفید و مصرف ۱ الی ۲ بار در هفته برای بدن بسیار مفید است. اولین روز سال اولین روز است باید اندازه کباب تابه‌ای را بزرگ‌تر کنید. توصیه می‌کنیم برای تهیه کباب تابه‌ای از گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند استفاده کنید.

نکات مربوط به پیاز

پیاز

اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح باه ا ز این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر مصرف تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را می‌خورد و یا در سالادها و دیپها از آن استفا می‌کند. این پیاز برای غذاهای مکزیکی بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتر دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توانم آن را برای تزئین بشقاب غذا. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و سندویچ‌ها هم مناسب هستند. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند. بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمیگیرند.

طرز تهیه کباب لای پلو

۱ ـ ابتدا پیاز را رنده کنید و داخل یک کاسه بریزید . سپس گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی زعفر. حالا گوشت و پیاز را خوب ورز بدهید تا کاملاً با ادویه‌ها مخلوط شوند. یک ماهی تابه را با روغن خیلی کم چرب کنید. از مایه گوشت به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دستتان را پهن کنید. کباب‌های آماده را داخل ماهی تابه بچینید و روی اجاق گاز ریخته و شعله را کم کنید تا کم بپزند. اولین روز سال بارها و بارها می گذرد.

در مورد یک منطقه بزرگ

ـ بعد از اینکه برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه‌ها اضافه کنید که کمی شورتر از حد معمول باشد. برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج حداقل ۳ ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشید. اگر وقت دارید، حتماً از شب قبل برنج را خیس کنید. برای آبکش کردن برنج قابلمه را تا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. بی را که به برنج اضافه شده بود و برنج با آن خیورده بود، خالی کنید و برنج خیس خورده را داخل آب کنید.

کباب لای پلو

حرارت برنج درحال جوش نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط ​​رو به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج جوش بیاید. وقتی آب دوباره به جوش آمد، چندبار با فاصله و اما با دقت برنج را هم بزنید تا دانه‌ها از هم با دقت کنید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. وقتی برنج برای آب‌کشی مناسب است که دانه‌های آن نرم‌شود. ولی هنوز مغز آن سفت باشد.

بعد از اینکه برنج را آب‌کش کردید، اجازه دهید آب برنج کاملاً گرفته شود. سپس روی برنج آب سرد بریزید تا دانه‌ها را بپزید و همین‌طور نمک بین دانه‌های برنج بیرون رود. اگر خواستید برنج بیشتر بکشید، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به برنج شوک وارد شود و بیش‌تر قد بکشد. مراقب باشید که آب سرد را از وسط برنج اضافه کنید. اما خیلی آرام از اطراف برنج اضافه کنید.

حالا کف قابلمه نچسب را یک روغن بریزید و ته‌دیگ مورد نظرتان را بریزید. چند کفگیر از برنج را داخل قابلمه بریزید؛ سپس کباب تابه‌های آماده را روی برنج بچینید و گوجه‌های سرخ شده را روی آن‌ها قرار دهید. بقیه برنج را روی کباب‌ها و گوجه‌ها بریزید و در آخر روی برنج کمی روغن و زعفران دم کرده بریزید. ابلمه برنج را روی حرارت کم اجاق گاز تا دم بکشد. بعد از این که برنج دم کشید، کباب لاپلوی شما آماده می شوید که می توانید آن را داخل دیس برگردانید و نوشید.

[ad_2]

Fletcher Hobbs

نینجا آبجو عمومی. محقق اینترنت. معتاد وب هیپستر پسند. خواننده مغرور. زیاد می افتد

تماس با ما