طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

[ad_1]

فراروـ دسرهای پای ثابت مهمان‌ها و یکی از اصلی‌ترین منوهای خوشمزه رستوران‌ها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند. زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلپذیر در کنار چای و قهوه می‌شود. دسر شیری دو رنگ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است که به دلیل داشتن شیر از کلسیم و مواد مغذی است و برای کودکان هم یک خوراکی و یا میان وعده مفید خواهد بود.

از طرفی اولین روز سال در یین مطلب طرز تییی دسر شیری دو رنگ با روشی بسیار آسان در منزل همراه با صرفه جویی مهم و فوت و فن های مربوط به تییی آن تقدیم به شما کاربران گما کاربران گرامی خواهند شد.

مواد لازم برای تهیه لایه سفید دسر

کره: 125 گرم
شیر: 4 پیمانه
آرد سفید: 1 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: نصف چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه لایه شکلاتی دسر

شیر: 2 پیمانه
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری سرخالی
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
3ودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌های: 50 گرم
شکر: یک چهارم پیمان

نکات مربوط به مواد اولیه

نشاسته ذرت

نکات مربوط به نشاسته ذرت

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که استفاده ازنشسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل است. توجه داشته باشید که ناشاسته گندم با ناشتا ذرت تفاوت دارد و نمی‌توانم این دو را جایگزین جایگزین کنم. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

نکات مربوط به شکلات

شکلات

برای تهیه این دسر می‌توان به دلخواه ال شکلات شیرینی

طرز تهیه دسر شیری دو رنگ

1ـ ابتدا برای تهیه لایه سفید کره را که به محیط رسیده است، داخل یک وابلمه مناسب بریزید و روی اجاق. سپس آرد را اضافه کنید و فوراً هم بزنید تا گلوله نباید 2 دقیقه را مدام هم بزنید تا داخل کب

2 ـ در این مرحله شیر را همراه با شکر به مواد بالا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به قوام بر برسد. سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. حال آخا قا خف ،ز ،ز

دسر دو رنگ

3 ـ لایه سفید را کنار بگذارید تا خنک شود و در این فاصله ایجاد لایه شکلاتی دسر شوید. برای اولین بار در روز اول سپس شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا یکدست شود.

ـ ـابلمه را روی حرارت اجاق گاز ریخته و مدام هم بزنید تا مخلوط به متوسط ​​کافی برسد. بعد از اینکه مایه غلیظ شد و چند جوش ریز زد، اجاق گاز را خاموش کنید و تکه های شکلات را داخل قابلمه بیندازید و آنقدر هم بزنید تا شکلات را به صورت یکدست در مایه حل کنید. بعد از اینکه لایه شکلاتی شما کمی از حرارت افتاد، سپس ظرف‌ دسر را به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال تا دسر خودش را بگیرد. قبل از سرو روی دسر را با پودر کاکائو تزیین کنید. نوش جان

[ad_2]

Adrienne Daniel

قهوه‌کار بسیار جذاب. دانشجو. محقق سفر. بت نوجوان آینده.

تماس با ما